Gusty får en blogg!

Gusty får en blogg!

Vad är en kiteskola utan en blogg?

Tja, det är väl fortfarande en kiteskola antar jag… men såhär i tider med SEO, Google, Facebook å fan och hans moster så gäller det att inte ligga på latsidan om man vill komma nån vart med en liten verksamhet. Så för att behaga Google och eventuella läsare kände vi att en liten Gustyblogg kunde vara på sin plats 🙂

Tanken med denna blogg är att försöka hålla er uppdaterade med vad som händer på kitesurfingfronten främst här nere i södra Skåne men även i andra delar av Sverige och i världen.

Ambitionen är även att löpande skriva om våra kurser och kanske får vi äran att presentera en del av våra elever på bloggen, vi får se vart de barkar när säsongen för 2015 börjar komma igång!

Nytt för i år bl.a. ett samarbete med boardclub.se. Boardclub är återförsäljare av kiteutrustning med fokus på Slingshotprylar. I Gusty’s arsenal av kitar ingår numera en Slingshot Turbine som levererats av Boardclub. Slinghot Turbine är en 17 kvadratmeter stor lättvindskite som förhoppningsvis kommer få upp många elever på brädan!

En annan nyhet är att Gusty’s team av instruktörer snart kommer utökas med ett par duktiga instruktörer.

Stay tuned för mer info!

Gusty's gamla logga

 

No Comments

Post A Comment