Du kommer Kitesurfing

Kitesurfing, what’s the catch? Att beskriva något så fantastiskt som kitesurfing är faktiskt ganska svårt. Det är en speciell känsla som infinner sig i kroppen när man kitesurfar, lite som när man är kär. Jobbet och vardagsstressen blir bokstavligt talat som bortblåst när man kommer ner till stranden, riggar sin kite och gör sig redo att bli ett med två av Jordens element – vind och vatten. Söker du efter en fet adrenalinkick, en härlig naturupplevelse eller kanske bara efter den varma gemenskapen hos “kitefamiljen” på stranden? Kitesurfing är den ultimata hobbyn som ger dig allt detta och
väldigt mycket mer!

Heldagskursen är för dig som vill testa kitesurfing. I kursen ingår moment som: flyga träningskite, rigga en stor kite, flyga kiten och känna på kraften med kiten ute i vattnet.

Tvådagarskurs

Tvådagarskurs

Tvådagarskursen är för dig som vill lära dig grunderna för att kunna fortsätta kita på egen hand. Du får träna på en hel del brädstarter och kommer åka dina första metrar.

Privatlektion

Privatlektion

Problem med att komma upp på brädan? Svårt att ta höjd? Vill du lära dig hoppa eller sätta en backroll? Eller är du bara allmänt ringrostig? Ta’t lugnt, vi på Gusty hjälper dig!

Duotone Evo Kite

SKÅNES BÄSTA KITESKOLA?

Som elev hos Gusty får du den bästa tänkbara utbildning du kan få inom kitesurfing. För att Du ska få ut så mycket av möjligt av din kitesurfing kurs tar vi aldrig mer än två elever per instruktör.

Gusty är certifierad IKO instruktör. Detta innebär att Du som elev instrueras i enlighet med IKO’s riktlinjer som är framtagna för att man ska lära sig kitesurfa enkelt och säkert. Vid en lektion hos Gusty får Du därför stegvis lära dig behärska de fundamentala teknikerna under säkra former så att du snabbt kommer igång att kitesurfa på egen hand.

DET ÄR VI SOM LÄR DIG KITESURFA

Gustav KiteinstruktörÅret var 2009 när Gustav själv gick en kitekurs i Göteborg, och som många andra blev han ”hooked”på denna underbara sport! Några dagar senare hade han köpt sin egen kiteutrustning och har sedan dess bokstavligt talat kitat i ur och skur!

 

2011 utbildade sig Gustav till kiteinstruktör och tar numera hand om blivande ”kite addicts” så ofta han kan. Som instruktör är Gustav lugn och pedagogisk och är mån om att du som elev inte bara ska få en riktigt kul dag på vattnet utan att du även ska känna att du kan det här med kitesurfing efter att du gått en kurs med Gusty.

 

För att du som elev inte ska behöva stå passiv halva kurstiden, för att det är säkrare och för att du som kund ska få mer behållning av kursen så instruerar vi max 2 elever per instruktör hos Gusty.

Emilia - världens bästa kiteinstruktörEmilia är tjejen som möter dig på stranden med ett brett leende! Med en bakgrund som vågsurfare och instruktör inom wakeboard, snökite och kitesurfing är Emilia minst sagt en riktigt grym instruktör!

 

Sedan 2017 har Emilia varit instruktör hos Gusty och har sett till att många av våra elever avslutat sina kurser i trygg förvissning om att de ska kunna fortsätta kita på egen hand. Emilia är benhård när det gäller säkerhet och må stundvis vara en sträng instruktör, men med resultatet att du som elev verkligen lär dig!

 

Oavsett vem som blir din instruktör hos Gusty så är vår ambition inte bara att lära dig kitesurfa utan att du även ska få en riktigt kul och minnesvärd tid med oss!

KITESPOTS I SKÅNE DÄR VI HÅLLER KURSER

SAGT OM GUSTY